De mai bine de un an, de la plecarea Irinei Nicolae, in jurul trupei A.S.I.A. s-au iscat mai multe discutii si chiar scandaluri.

Nu de putine ori s-a vehiculat ideea ca formatia este dezbinata de certuri si rivalitati acerbe, motiv pentru care conceptul A.S.I.A. mai are foarte putine zile de viata pe scena muzicala romaneasca.

De cele mai multe ori, in centrul atentiei aparea numele veteranei Sorana Mohammad, insa la originea celui mai recent cutremur de pe „continent" se afla, surprinzator, o alta componenta a trupei, si anume Alina.

Nu se poate remarca

Blonda originara din Cluj, selectata in formatie in urma unei campanii nationale, isi doreste, se pare, o cariera solo.

Incurajata de laudele pe care le primeste din partea specialistilor referitor la calitatile sale vocale, iubita fotbalistului Alexandru Piturca este tentata sa paraseasca trupa si sa cante de una singura sau tot intr-o formatie, dar in varianta mai restransa, de cel mult doua componente.

Oful blondei este acela ca nu se poate remarca in A.S.I.A., unde personalitatea dominanta a Soranei nu-i lasa prea mult loc de afirmare.

A cincea schimbare de componenta

Dezertarea Alinei din formatia manageriata de Adrian Ordean si Florin Ionescu are insa pretul ei. Si anume: 20.000 de euro.

Articol integral in Averea