Fratele lui Hassan Awdi, vicepresedintele Rodipet, Mehdi Awdi a declarat pentru HotNews.ro ca ancheta realizata de Saptamana Financiara nu are nici o baza solida. "Motivul acestui atac il constituie Casa Bucur, imobil pe care noi l-am cumparat in urma cu cativa ani de la statul roman."

In acest moment imobilul este revendicat de Marina Lucia Mott, procesul fiind in curs de desfasurare", a precizat Mehdi Awdi.

Mehdi Awdi a declarat ca intre autorul anchetei, jurnalistul Robert Veress si Marina Lucia Mott exista anumite legaturi si ca acestea au stat la baza acuzatiilor formulate in cadrul articolului.

"Noi suntem atat cetateni americani cat si cetateni romani si ne supunem legilor statelor in care ne desfasuram activitatea. Atacurile la adresa fratelui meu Mohamad Ali Awdi nu au nici o baza solida. Informatiile sunt pur si simplu luate de pe site-ul fratelui meu", a mai adaugat vicepresedintele Rodipet.

Referitor la acuzatiile potrivit carora Rodipet ar fi refuzat sa distribuie Saptamana Financiara, Mehdi Awdi a precizat ca motivul tine strict de numarul limitat al angajatilor care lucreaza astazi.

"Fiind sarbatoare, personalul nostru a fost foarte redus. Au mai existat cazuri in care anumite publicatii nu au fost distribuite din aceleasi motive. In urma cu ceva vreme ziarul Romania Mare, proprietate a lui Vadim Tudor, a publicat o serie de acuzatii la adresa familiei noastre si cu toate acestea l-am distribuit fara probleme."