Miliardarul Irinel Columbeanu intra incet dar sigur sub papucul tinerei lui Iubite, Monica Gabor. Viitoarea lui mireasa a dat un interviu revistei TV Mania in care se coboara de la cei 1,80 de metri pe care ii masoara, fix la gatul fostei iubite a omului de afaceri, Anna Lesko.

A trecut vremea cand Monica si Anna se pupau prin emisiuni, iar domnisoara Gabor povestea cum asculta ea, ca un adevarat fan, muzica rusoaicei in limuzina lui Irinel. Rasfatata de miliardar, Monicai i s-a cam urcat la cap, spun apropiatii cuplului.

Si asta s-a vazut in reality-showul de la B1TV, unde, printre pupaturile cu care isi gratuleaza jumatatea, juna nu se poate abtine sa nu arunce intepaturi mai ceva decat o nevasta acrita de viata in doi.

LESKO MA URASTE

Insa Monica nu s-a multumit doar cu a face aluzii la Anna Lesko. Parca pentru a confirma ca pisica blanda zgarie rau, Monica i-a dat lovitura de gratie Annei intr-un interviu filmat si de camerele de luat vederi ale emisiunii "No Comment": "Eu am incercat sa fiu normala cu ea. Ea nu prea ma baga in seama.

Doar daca este aprinsa camera, este plina de zambete si imbratisari, dar, de fapt ma uraste. Este prea diva ca sa ma bage in seama. Cat e ea de mica, se uita de sus la mine. Nu stiu cum reuseste", si-a descarcat sufletul Monica Gabor.

Iata ca nici Irinel Columbeanu, cu toate atuurile sale financiare, nu a reusit sa armonizeze relatia dintre doua femei: una care i-a trecut prin pat, alta care i-l incalzeste acum.

PRIMESC CUMVA BANI?

Contactata, Anna Lesko si-a pastrat atitudinea de diva si a refuzat sa-i dea un raspuns Monicai. Nu doreste sa se bage in asa ceva, ne-a spus impresarul solistei. Asa ca am vrut sa va oferim parerea lui Irinel. Subiectul l-a scos din sarite de parca nu ar sti fiecare miscare pe care o face iubita lui.

Chiar a dorit sa afle daca primeste cumva bani daca ne spune ce crede el despre rautatile spuse de Monica la adresa fostei lui iubite. Iritat, domnul Columbeanu ne-a atras atentia ca este 1 mai, deci o zi libera, asa ca nu doreste sa fie deranjat cu rahaturi, dupa care ne-a inchis telefonul. Lucru pe care l-am inteles, mai ales ca era vorba despre un interviu dat de viitoarea doamna Columbeanu.

Articol integral in Ziarul