Astral Telecom SA modifica procedura de incasare a abonamentului lunar pentru clientii sai. Noua modalitate de incasare prevede ca data scadenta pentru plata serviciilor de care clientul a beneficiat intr-o luna sa fie ultima zi a lunii respective.

Noua procedura de plata intra in vigoare incepand cu data de 1 mai 2006. Facturile emise in luna aprilie pentru luna mai pot fi achitate pana in ultima zi lucratoare a lunii mai.

Modificarea procedurii de incasare este anuntata clientilor prin afisarea de anunturi in Centrele de Relatii cu Clientii, pe canalul propriu de informare si in mass-media.

De asemenea, compania Astral Telecom SA a operat o serie de modificari in contractul de servicii catre clienti.

Acestea se refera la marirea dimensiunii caracterelor textului din contract, respectarea legii privind protectia datelor personale, precizarea duratei contractului, posibilitatea denuntarii unilaterale a contractului de catre client in diferite situatii (oferte speciale, modificarea ofertei comerciale a furnizorului de servicii). Noile contracte intra in vigoare incepand cu data de 1 mai 2006.

Noile contracte cu clientii Astral Telecom SA respecta legile in vigoare si sunt elaborate la recomandarea specialistilor Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.

Pentru relatii suplimentare, va rugam contactati:

Dana Dobrescu

Media Relations Specialist

dana.dobrescu@upc.ro