Postata de: Simona Robu

La data: 01 Mai 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 5721

Parcul Cetatuia

buna ziua,

va semnalez distrugerile care au loc in fiecare noapte in parcul cetatuia,datorita lipsei de educatie a tinerilor,care ,dupa lasarea serii, distrug locurile de joaca instalate de catre primarie in vara anului trecut.

acesta stare de fapt se va repeta atata timp cat,parcul pe timpul noptii nu va fi iluminat ,iar o echipa a jandarmeriei sau politiei nu va patrula zona in perioada mai sus mentionata.

in decursul a mai putin de un an locurile de joaca instalate de catre primarie a fost distruse in proportie de 60%,iar in scurt timp copiii nostri nu vor mai putea,in timpul zilei,sa se joace.

Resturile ramase din locurile de joaca reprezinta un real pericol la viata copiiilor nostri...bucati de fier,lipsa scanduri la tobogane,bari de la ceea ce au fost cosurile de gunoi.pentru exemplificare fa trimit si poze cu starea de fapt a locurilor de joaca si va amintesc ca 2 caluti de plastic lipsa se regasesc depozitati la mine in eventualitatea ca trimiteti pe cineva de la serv.spatii verzi pentru a-i suda la loc.

simona robu