Scandalul izbucnit cu doua zile in urma in publicatiile din toata lumea, legat de conflictul deschis dintre top-modelul de nationalitate romana Alina Puscau si actrita americana Lindsay Lohan, este in plina desfasurare. Libertatea a reusit, in premiera, sa obtina o reactie din partea Alinei Puscau.

Acum doua zile, tabloidele din Marea Britanie si SUA au scris despre modul in care americanca a intrat in casa regizorului, pe care il credea iubitul ei, si l-a gasit pe acesta in pat cu romanca. Astfel, ea a aflat ca Alina si Brett sunt, de fapt, logodnici.

"Libertatea" e prima publicatie din lume care a reusit sa o contacteze pe Alina Puscau la New York, imediat dupa ce stirea a ajuns aici, prin intermediul impresarului ei, Mircea Badiu: "In ultimele zile am fost luata cu asalt de publicatii americane si europene, care m-au intrebat despre aceasta poveste, dar am hotarat, impreuna cu Brett, ca e mai bine sa nu dam satisfactie atat unor persoane

din lumea filmului de la Hollywood care fac cariera mai ales prin provocarea anumitor scandaluri, barfe, cat mai ales revistelor de scandal avide de senzational", ne-a declarat Alina, care in prezent e considerata unul dintre cele mai bine cotate modele din SUA.

Dupa spusele romancei, intreaga poveste se invarte in jurul dorintei de publicitate a tinerei actrite care urmeaza reteta scandalurilor inainte de premiera unor productii in care joaca, dar si al felului in care presa de gen trateaza aceste subiecte.

"Eu si Brett avem aceasta splendida relatie de doi ani, dar am tinut-o atat de mult secreta, departe de ochii mai ales ai presei pentru ca aici, la Hollywood, multe cupluri au fost despartite de revistele de scandal.

Lindsay Lohan e o actrita tanara, care vrea ca totul sa fie asa cum zice ea, care isi permite sa faca si sa zica ce vrea, cu un soi de dezinvoltura iritanta, dusa la extrem! E destul de cunoscuta in mediile de la Hollywood pentru lacomia ei dupa senzational, dar si pentru scandalurile pe care singura le provoaca".

Se pare ca Lindsay nu e la prima incercare de a intra in viata regizorului si de a-i strica relatia cu romanca. Lindsay a tot incercat sa-l impresioneze pe Brett prin tot felul de mesaje, lucru care ii starnea amuzamentul acestuia. Alina isi aminteste ca propozitia pe care logodnicul ei o folosea cel mai des in astfel de situatii era: "Iar ma sacaie la cap fatuca asta".

Totul ar fi culminat cu petrecerea pe care Brett a dat-o la resedinta sa pentru Victoria'Ts Secret, unde a aparut, din senin, si Lindsay. Romanca ne-a marturisit ca nu numai ea si Brett au fost cei care au evitat sa dea ochii cu ea, ci toti invitatii au ocolit-o.

Articol integral in Libertatea