Top 100 cele mai sexy femei a devenit deja o traditie a revistei destinate sexului tare FHM. Iar pe lista cu pricina nu sunt incluse doar cantarete sau actrite, ci multe personalitati din Romania care beneficiaza de atuuri fizice ce le fac apetisante pentru votanti. Daca anul trecut tanara politiciana a ocupat locul 23, anul acesta are sanse sa urce considerabil in clasament.

MODESTA

Fiica presedintelui ne-a declarat ca nu este foarte convinsa ca a ajuns acolo datorita aspectului fizic, ci mai mult pentru ca este mezina lui Traian Basescu. "Daca nu eram fata tatalui meu nu ajungeam acolo. Sunt foarte multe fete tinere si foarte frumoase care nu sunt votate pentru ca nu sunt suficient de cunoscute", a zis bruneta.

CE CRED BARBATII DESPRE EA

Mai tare decat Udrea

Madalin Voicu, cunoscut pentru cuceririle sale, spune ca e una dintre cele mai frumoase femei din Romania. "E foarte draguta, dar ar fi bine sa nu i se urce la cap. Are trasaturi fizice foarte frumoase, dar si de caracter. Si asta conteaza mult. Are bun-simt innascut. Pot spune ca e de 100 de ori mai interesanta decat Elena Udrea, Andreea Raicu sau Daciana Sarbu", spune politicianul.

"O femeie este sexy nu daca isi pune in evidenta poponeata, ci prin eleganta, discretie si inteligenta. Iar Elena le poseda. Poate ajunge sa fie mai respectata chiar si decat tatal ei", ne-a marturisit fostul deputat PSD.

Frumoasa foc

Ceva mai tinerii Dinu Maxer si Liviu (ex. L.A.) sunt de aceeasi parere cu Madalin Voicu. "E frumoasa foc". Fostul iubit al Nicoletei Luciu a recunoscut ca nu o stie decat din poze, dar o considera o prezenta spectaculoasa si crede ca pictorialele in care a aparut au fost foarte reusite. Liviu este mai inflacarat: "Nici nu trebuia sa ma mai sunati. E foarte sexy. Il are pe vino-ncoa".

Articol integral in Ziarul