Compania ALD Automotive, filiala a BRD Groupe Société Générale si a grupului ALD Automotive, specializata in leasing operational cu servicii incluse a anuntat joi ca pana la sfarsitul anului urmareste administrarea unei flote de 1400 de autovehicule, informeaza un comunicat de presa al companiei.

Operationala de noua luni pe piata din Romania, compania administreaza in prezent o flota de 1000 de autovehicule.

Leasingul operational cu servicii incluse oferit de ALD Automotive este destinat companiilor care doresc sa utilizeze pe o perioada predefinita o flota de autovehicule, in schimbul unei rate lunare fixe, integral deductibila.

Pe langa finantarea utilizarii autovehiculului, rata lunara fixa include si o gama completa de servicii asociate: intretinere, anvelope, asigurari, asistenta pentru sofer si autovehicul, autovehicul de inlocuire, serviciu VIP, reporting si consultanta.

ALD Automotive este filiala specializata in leasing operational si gestiunea parcurilor de autovehicule a Grupului Société Générale. Compania opereaza in prezent in 31 de tari, detine 3200 de angajati, iar la sfarsitul anului trecut administra 600.000 de autovehicule.

BRD Groupe Société Générale este una dintre cele mai importante banci private din Romania, cu active ce depasesc 5,4 miliarde euro. Banca are peste 1,7 milioane clienti si opereaza o retea de peste 320 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB (3,6 miliarde euro la sfarsitul lunii martie 2006).