Primaria Sectorului 1 si Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti a demarat, pe data de 3 mai, o campanie de ajutorare a persoanelor afectate de gravele inundatii care s-au produs in aceste zile in mai multe localitati din Lunca Dunarii.

Primaria Sectorului 1 si Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti adreseaza rugamintea tuturor companiilor sau societatilor comerciale din sectorul 1 sa analizeze posibilitatea ca acestea sa sprijine aceasta campanie, venind in ajutorul celor aflati in nevoie, cu produse specifice activitatii companiei sau

cu o suma de bani, care sa le fie de folos sinistratilor. Contul in care se pot depune sume de bani este RO51TREZ7015007XXX000248, deschis la Trezoreria Sectorului 1.

In aceste momente grele este nevoie de o crestere a solidaritatii, de o implicare a tuturor celor care pot sa-si aduca contributia la alinarea suferintelor oamenilor afectati de inundatii.

Institutiile statului si mediul economic din Sectorul 1 trebuie sa colaboreze, pentru ca impreuna sa incercam sa remediem o mica parte a pagubelor produse de noul val de calamitati.

Persoane de contact:

Primaria Sectorului 1: Ioana Grindean - tel: 021/222.36.24,

e-mail: grindean@primariasector1.ro

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti: Cristian Zimniceanu - tel: 021/319.01.62, e-mail: cristian.zimniceanu@ccib.ro