In zilele de 10, 11, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 21 mai Teatrul Fara Frontiere te invita la un spectacol in automobil. Reprezentatia spectacolului Autobahn, de Neil LaBute, pentru 2 actori si 3 spectatori are loc de la ora 22:00, pe soseaua Kiseleff.

Compania TEATRUL FARA FRONTIERE propune un proiect unic in Romania: o piesa de teatru jucata in mai multe automobile care ruleaza concomitent.

Automobilele se vor plimba prin Bucuresti, in timp ce soferul si pasagerul din dreapta (actorii) isi vor interpreta rolurile sub ochii si rasuflarea celor trei spectatori aflati pe bancheta din spate.

Autobahn este, dupa Bash. O trilogie contemporana si The Shape of Things, cea de-a treia piesa a controversatului dramaturg Neil LaBute, prezentata publicului de catre Teatrul Fara Frontiere.

„Autobahn" este o calatorie amuzant-voyeuristica cu masina, accelerata de drame tulburatoare si momente de comedie neagra.

cu: Amalia Ciolan

Mihaela Sirbu

Raluca Tudorache

Bogdan Albulescu

Radu Banzaru

Marius Galea

Radu Iacoban

Andrei Mateiu

Regia: Mihaela Sirbu

Traducerea: Mihaela Sirbu si Anca Barbulescu

Rezervari si informatii:

www.teatrulfarafrontiere.ro

tff@teatrulfarafrontiere.ro

Tel: 0729 578154

Vineri, 12 mai, ora 19:00, la Teatrul Act are loc reprezentatia cu spectacolul THE COUNTRY (la tara) de Martin Crimp, o productie TEATRUL FARA FRONTIERE in colaborare cu Arcub si Teatrul Act

cu: MIHAELA SIRBU

MIHAI CALIN

IULIA LUMANARE

regia: PETER KEREK

scenografia si ilustratia muzicala: ANDU DUMITRESCU

Pretul biletului: 13 lei integral, 8 lei redus (elevi, studenti si pensionari)

Durata spectacolului: 1 h 40 min

Rezervari la Tel. 3103103 - Teatrul Act, Calea Victoriei 126