Ministri si alte oficialitati vin zilnic, timp de doua saptamani, alaturi de analisti si ziaristi la "Obiectiv Europa" - Antena 3 pentru a da informatii despre ce va insemna aderarea Romaniei la UE, asteptata la 1 ianuarie 2007.

Emisiunea aduce in premiera un maraton de informatii despre costurile si beneficiile aderarii, despre piata de munca, despre oportunitatile care apar in noul context, dar si despre "steguletele" rosii pe care Romania le mai are in carca integrarii, precum si informatii despre ce s-a schimbat in cele 10 state care au intrat in UE acum doi ani.

Moderata de Alice Iacobescu, emisiunea "Obiectiv Europa" se va desfasura intre 1-16 mai, doua saptamani in care autoritati si cetateni asteapta cu sufletul la gura verdictul de la Bruxelles: va fi 1 ianuarie 2007 sau 1 ianuarie 2008?

Emisiunea este difuzata de luni pana vineri, la ora 16.00 (moderata de Alice Iacobescu), respectiv 15.00 sambata si duminica (moderata de Adriana Avram), la Antena 3, in parteneriat cu EurActiv Romania si "Le Monde Diplomatique".

  • Arhiva Video: Fostul negociator-sef Vasile Puscas si ministrul Mihai Razvan Ungureanu despre cum vor munci romanii in UE