Cei de la Simplu lovesc din nou, cu o noua piesa, care se numeste "Oficial imi merge bine", un cintec care face apologia pastrarii imaginii de macho, chiar daca, acasa, "durul" plinge de mama focului, ascuns in baie.

Primul vers al piesei are o logica abisala: "Doar tu ma scoti din minti si nu mai vreau/ la di da dum la di da dum la da da dum".

Adica, poetul vrea sa spuna ca ar vrea sa-l scoata din minti si alte femei, iar onomatopeea care urmeaza are darul de a-i intari spusele.

Un alt vers din cintec arata o introspectie psihologica de nedescris si o cunoastere interioara de domeniul fantasticului: "Iubesc sau te urasc, urasc sau te iubesc, tu stii".

Pai, daca autorul nu stie, andrisanta de unde sa stie, saraca? Urmeaza, evident, aceeasi onomatopee care are darul de a intari spusele poetului. Urmatoarele versuri spun totul: "Zi, zi, hai zi ca sint penibil", sau si mai si "Ma uit in oglinda si zic: "Ba, esti prost!".

Iar refrenul abunda in genialitate: "OOOOOOficial imi merge bine aaa/ Ooo, in secret mi-e dor de tine, te rog sa nu mai spui la nimeni". "Secretul" ruleaza deja pe toate posturile muzicale.