Va rog sa faceti o ancheta privind transportul public de calatori in asa zisul oras Voluntari. Cum este posibil ca un primar sa cumpere pe banii comunitatii autocare gen turist improprii transportului in comun (cu scaun de ghid si spatiu pentru bagaje) sa le bage pe linia lui 155 o perioada scurta de timp, ca apoi sa le vinda la liniile de Maxi-taxi din comunele Afumati, Petrechioaia, Ganeasa,etc.

Vi se pare normal ca ulterior sa cumpere 20 autobuze pe banii prostilor din Voluntari, care acum stau in curtea primariei (dar pe care si-a inscriptionat numele, de parca are firma privata) si care au facut deja rodajul pe traseul de 6 statii (de la un pod la altul) fara macar sa faca legatura cu tramvaiul, dar la un pret de 20000 lei, asta in timp ce locuitorii din Voluntari se inghesuie

printre papornite in cursele de maxi-taxi Bucur Obor-Ganeasa/ Afumati/ Petrechioaia/ Vinatori si alte asemenea comune/sate, dar la un tarif de 20.000 lei pentru citeva statii?

Dl primar Pandele foloseste banii comunitatii pentru propaganda electorala trimitind de Paste, la unii din locuitorii din Voluntari faina, zahar, ulei, felicitari, in timp ce toti sufera ca nu au un transport in comun, nu au strazi pavate, nu au apa curenta, etc.

Ar fi bine sa se faca o ancheta privind afacerile personale pe banii comunitatii ale dlui primar Pandele - cu terenuri, cu distribuitorul de gaze naturale Covi Contruct SRL (care are cel mai mare tarif din tara si care are monopolul in Voluntari), cu autorizatiile de construire, fara respectarea vreunui Regulament de urbanism.

Ca functionari publici, tovarasul Pandele si gasca lui din primarie ar fi trebuit sa-si afiseze declaratiile de avere pe site-ul primariei. Va rog din suflet, in numele cetatenilor nemultumiti din Voluntari, sa faceti macar dvs. ceva cu aceste probleme, pentru ca prefectura Ilfov nu s-a trezit inca sau este in complicitate.

Cu stima si speranta in mai bine

Ioan Dobre