Compania All Invest Real va investi aproximativ un milion de euro pentru construirea unui bloc modern in Predeal, a carui finalizare este asteptata in luna august a acestui an, potrivit unui comunicat de presa al Areea Real Estate, agentul imobiliar exclusiv al proiectului.

Localizat pe platoul Cioplea, langa clubul The Office, imobilul are o suprafata totala construita de 750 mp, oferind opt apartamente a cate doua camere fiecare. Pretul achizitionarii unui apartament variaza intre 120.000 euro si 150.000 Euro.

Investitia de circa un milion de euro apartine dezvoltatorului All Invest Real, iar proiectul este construit de Top Design Intl. Imobilul, structurat pe parter, hochparter si trei etaje, are o suprafata totala construita de 750 mp, oferind opt apartamente a cate doua camere fiecare. Acestea beneficiaza de terasa de la 4 mp pana la suprafete generoase de 14 mp.

Blocul dispune de apartamente cu suprafete cuprinse intre 61 mp si 103 mp. Preturile variaza intre 120.000-150.000 euro.

Blocul dispune de centrala termica de apartament, parchet de lemn masiv, gresie, faianta importata din Spania si Italia, semineu in camera, geam termopan. Imobilul are sase unitati de parcare. Un serviciu aditional oferit este mentenanta pentru intregul imobil. Potrivit comunicatului de presa, pentru achizitionare se ofera posibilitatea de finantare prin credit de la banca Emporiki Bank.

Potrivit comunicatului de presa, Areea Real Estate este o companie imobiliara 100% romaneasca care abia si-a facut aparitia pe piata imobiliara din Romania.

„Compania noastra ofera solutii imobiliare cu rigoarea impusa de standardele internationale. Unul dintre principalele avantaje de a lucra cu noi este accesul nu numai la cei mai buni consultanti imobiliari, ci si la dezvoltator si constructor.

Areea ofera astfel o paleta completa de solutii, venind in intampinarea dinamismului care caracterizeaza piata romaneasca la aceasta ora", a declarat Anca Ciobanu, presedintele Areea.

Agentia Areea Real Estate activeaza in sectoarele rezidential, terenuri si birouri.