Postata de: Octavian Gheorghe

La data: 07 Mai 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 5927

Bisnitarii de legume din parcarea aferenta statiei de metrou Nicolae Grigorescu nu au disparut inca

Am trimis in ultimele 12 luni pe adresa d-voastra 3 sesizari, referitoare la un vechi automobil Dacia, culoare alba, cu numar rosu, AG si patru cifre, transformat de mai bine de 2 ani de catre un grup de bisnitari de legume in depozit pentru marfa lor.

In sfarsit, ieri am remarcat (trec la doua-trei saptamani prin Titan) ca masina disparuse, probabil ridicata. Daca da, felicitari pentru realizare.

Dar ce facem cu bisnitarii, deoarece acestia isi continua nestingheriti activitatea? Sambata dimineata vindeau linistiti, netulburati, din Dacia rosie B-12 RWY, care a luat locul rablei cu nr fals de AG din al carei protbagaj se desfacea marfa. Pana acum isi aduceau marfa cu rabla asta si cea cu nr de AG era bagata la inaintare, ca depozit.

Dovada ca activitatea continua? De ce in acelasi loc s-a schimbat doar ambalajul (masina), dar inauntru sunt eternele lazi de plastic in care se aduc fructele si legumele?

Acesti tigani isi aduc marfa cu alta masina, tot Dacia, care este parcata in aceeasi parcare, langa blocul H13, la nici 10 metri departare de noul depozit. M-as bucura mult sa vad ca dispar cu totul acesti comercianti ilegali.

Cu multumiri

Octavian Gheorghe