Guvernul-fantoma din Kiseleff a fost dizolvat ieri de Mircea Geoana din cauza certurilor interminabile intre "ministrii" cabinetului din umbra. Iritat de discutiile in contradictoriu intre asa-zisii ministri din umbra, Mircea Geoana a decretat ieri ca "sunt prea multe orgolii aici".

Apoi a hotarat sa infiinteze cabinetul-fantoma, pe care il desemnase impreuna cu Miron Mitrea in scopul de a pregati o eventuala formula de guvernare in cazul unor alegeri anticipate si, pe de alta parte, pentru a avea specialisti pentru comunicarea publica care sa ii atace pe actualii ministri - cei adevarati ai Guvernului Tariceanu - in presa.

Potrivit unor surse din conducerea PSD, dizolvarea asa-zisului guvern a mai avut o cauza pe langa cea a orgoliilor lui Corlatean si Ponta, incompetenta unora dintre cei nominalizati. Astfel, Liviu Dragnea, care figura in cabinetul din umbra ca ministru al Internelor, a fost acuzat de Mircea Geoana ca nu s-a ridicat la inaltimea portofoliului pentru care fusese desemnat.