Teatrul ODEON anunta premiera cu spectacolul UN TANGO MAS in regia lui Razvan Mazilu. UN TANGO MAS continua seria spectacolelor de dans care a debutat in anul 2001, in cadrul programului DANS LA ODEON, initiat de dansatorul si coregraful Razvan Mazilu. Spectacolul realizat cu participarea Clubului Tangotangent iii are ca protagonisti pe Razvan Mazilu si Monica Petrica.

Teatrul ODEON anunta premiera UN TANGO MAS cu: Razvan Mazilu si Monica Petrica, un spectacol de Razvan Mazilu, directia de scena: Alexandru Dabija, costumele: Wilhelmina Arz, cu participarea Clubului Tangotangent (coordonator Daniel Mandita, Amalia Iscu, Anisia Popescu, Cristina Patru, Monica Surubariu, Lucian Stan, Gilbert Iscu, Catalin Valeanu)

Primele reprezentatii sunt programate vineri, 12, sambata, 13 si duminica, 14 mai 2006

pretul biletelor: 21.00 (210.000) lei

durata spectacolului: 1 h

UN TANGO MAS continua seria spectacolelor de dans care a debutat in anul 2001, in cadrul programului DANS LA ODEON, initiat de dansatorul si coregraful Razvan Mazilu.

Initial, acest program s-a desfasurat sub forma unor Gale Extraodinare, prezentate lunar, care au adus pe aceeasi scena coregrafi si dansatori din generatii diferite, cu stiluri coregrafice diverse, prim balerini ai teatrelor de balet sau dansatori independenti, dar si actori, muzicieni, artisti de circ.

In stagiunea 2002-2003, programul a continuat cu trei premiere (spectacolele coupe DANS LA ODEON.1, DANS LA ODEON. 2 si DANS LA ODEON. 3) care au intrat in repertoriul curent al teatrului.

In stagiunea trecuta programul a continuat cu spectacolul de teatru si dans PORTRETUL LUI DORIAN GRAY dupa Oscar Wilde, in regia lui Dragos Galgotiu si coregrafia lui Razvan Mazilu.