Cel mai faimos artist de hip-hop, 50 Cent aduce in Romania un spectacol exploziv, cu show de lumini si sunet, o trupa de rapperi si mai multi DJ, dar si piesele sale faimoase, cele care i-au adus discul de platina - toate acestea pe o scena de 600 de metri patrati! Concertul, o premiera nationala, va avea loc la Bucuresti, pe 14 iunie a.c. pe stadionul Dinamo.

50 Cent este, fara discutie, unul dintre cei mai "cool" artisti ai momentului, insa dincolo de "poza" de baiat rau, nu e greu sa descoperi un tata preocupat de viitorul fiului sau un om de afaceri foarte abil. De altfel, ultimul sau album are un titlu graitor: "Get Rich or Die Trying" ("Imbogateste-te sau mori incercand").

Intrebat daca titlul tine mai degraba de o viziune autobiografica si subiectiva, 50 Cent a raspuns ca indemnul sau este mai degraba universal si firesc pentru orice persoana care munceste atat cat munceste el.

Biletele la concertul 50 Cent costa 95 RON si pot fi cumparate de la casa de bilete a Salii Palatului, din reteaua de magazine Diverta sau Mediagalaxy incepand cu data de 15 mai sau online, incepand cu 9 mai, la www.rol.ro .

Sursa Events