Jean Padureanu continua sa faca parada cu faptul ca a facut blaturi si ca acum "nu mai exista oameni de onoare" pentru asa ceva.

Ce face LPF? Absolut nimic. In schimb, tupeul lui Mihai Stoica de a-l fi atacat pe Lordul Jean a fost aspru pedepsit.

Nu il aparam pe Mihai Stoica. Comportamentul sau a declansat o suspendare meritata, desi nu sunt clare lucurile si partile sustin lucruri contradictorii despre desfasurarea evenimentelor de la Bistrita.

Insa, primul care ar trebui dat afara in suturi este Jean Padureanu. Se stie ce a facut nea Jean. Este o enciclopedie de smecherii.

Si Dumitru Dragomir stie ce a facut nea Jean. Au facut impreuna in vremurile in care se umbla cu furatul caciulii. Acum in 2006, macar pentru a salva aparentele, seful Ligii ar trebui sa ii zica Lordului sa ia o pauza. Daca nu poate face asta, ar trebui sa plece chiar el.

Pe moment, judecata LPF are o singura masura.

Stoica este demonizat din povesti (vezi expresia "sa te vad mort" sau bataia cu seful jandarmilor din Bistrita care sunt acredeitate de Padureanu, dar negate de Steaua). In schimb Jean Padureanu braveaza pe fata despre blaturi la televizor si nimeni nu face nimic.

Stoica este mai tanar si mai are totusi o sansa in fotbal. In ciuda trecutului tumultos, nu este nici macar pe un sfert vopsit cat Padureanu...

Un lucru trebuie spus: ceea ce pateste acum Stoica este pentru ca s-a opus sistemului. Nu a fost suspendat pentru ca s-a certat cu jandarmii, nu se afla in pericol de a fi interzis pe stadioane pentru ca vrut sa intre peste arbitri. Ci numai pentru ca a avut curajul sa il infrunte pe Jean Padureanu asa cum, cel putin pana acum, nu a facut-o nimeni. Nimeni nu i-a spus lui Padureanu "noapte buna" si ca e vremea sa plece.

Jean Padureanu nu mai are nici o sansa, ci sta numai pe perfuzia blaturilor care se paseaza de la unul la altul, intre dinozaurii Diviziei A. Cand oare va veni meteoritul care sa duca la extinctia dinozaurilor?

Razbunarea lui Padureanu este acum crunta. MM a gresit prin atitudine si i-a dat Lordului sansa sa mature cu el pe jos.

MM ar fi fost mult mai inteligent daca ar fi stat in banca lui dupa meciul de la Bistrita, ar fi revenit calm cu echipa la Bucuresti, fara scandal si pumni in geam, pentru ca apoi sa iasa la acest atac.

Nimeni nu ar fi putut sa ii faca nimic, iar toate tunurile ar fi fost acum pe Padureanu, un produs comunist, fara replica, fara demnitate, fara orizonturi...

de Sorin Spin