Managerului general al FC Steaua, Mihai Stoica, i s-ar putea interzice accesul pe stadioanele din Romania pe o perioada cuprinsa intre 6 luni si 3 ani, in cazul in care va fi sanctionat pentru a doua oara de Jandarmerie, cum s-a intimplat, simbata, la partida Gloria - Steaua, scor 1-0.

Peste trei sute de persoane sanctionate la competitiile sportive au fost introduse in baza de date a Jandarmeriei, ultima dintre ele fiind managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, inregistrat, marti, dupa ce fost amendat in urma incidentelor de la finalul meciului echipei sale cu Gloria Bistrita.

Potrivit Inspectoratului General al Jandarmeriei, in baza de date a Jandarmeriei sint inregistrate 322 de persoane care au fost sanctionate pentru ca au deteriorat sau distrus scaunele din stadioane, au escaladat gardul ce delimiteaza spatiul de joc, au aruncat cu obiecte in teren sau au introdus pe stadion faclii sau artificii si petarde.

Dintre acestia, opt suporteri - trei ai echipei Gloria Bistrita, doi ai Universitatii Craiova, unul al echipei Dinamo, unul al echipei Steaua si unul al echipei Poli Iasi - au fost sanctionati pentru savarsirea a doua contraventii, iar Jandarmeria a inaintat instantei de judecata competenta propunerea de a aplica sanctiunea contraventionala complementara a interzicerii accesului pe stadion.

Ultima persoana care a fost inregistrata in baza de date este managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, care a fost amendat cu suma de o mie de lei, pentru ultraj, in urma incidentelor in care a fost implicat la finalul meciului meciului Gloria Bistrita - Steaua.

Pentru incidentele de la Bistrita, Mihai Stoica a fost suspendat pentru sase luni si amendat cu suma de o mie de euro de Comisia de Disciplina a LPF.