Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 09 Mai 2006

Tip: Opinie

Cod: 5993

Autostrada Transilvania

Buna ziua, Domnule Primar!

In primul rand va multumesc ca va ocupati de orasul nostru. As avea cateva intrebari. Prima se refera la Autostrada Transilvania, care este un proiect extrem de important atat pentru transilvania, cat si pentru intreaga tara. Suntem deja la mijlocul lui mai, timpul este frumos, insa lucrarile la autostrada nu incep.

Am citit in presa ca de vina ar fi birocratia din ministerul transporturilor, ca banii sunt blocati acolo din aceasta cauza etc. Intrebare mea ar fi ca dumneavoastra, ca primar al Clujului si ca presedinte al celui mai puternic partid din tara, PD, nu puteti face nimic ca lucrarile sa se inceapa odata. Si asa sunt in intarziare de cel putin un an.

A doua intrebare se refera la situatia cu Iulius Mall si Polus. In primul caz avem de aface cu un proces impotriva Consiliului Judetean de catre firma South East Euromentor, care a fost mutat la Targu Mures. As dori sa stiu ce spune legea, lucrarile pot demara inainte ca procesul sa se incheie? Iar in cazul Polus care e situatia, cand demareaza lucrarile.

Oare noi, Clujenii, cetateni ai unui oras de 5 stele cand putem sa avem primele mall- uri. Sper din suflet ca in toamna anului viitor.

Nu trimit aceste intrebari doar sa fur din timpul dvs., pentru ca stiu ca sunteti foarte ocupat. Ca cetatean care vrea binele orasului, as dori doar sa stiu raspunsurile la aceste intrebari.

Va multumesc anticipat pentru timpul acordat si va doresc ca Dumnezeu sa va acorde putere si sanatate sa lucrati in continuare pentru binele orasului nostru!!!

Halmagyi Csaba

Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!