Indiciu fatal, de Patricia Cornwell

Traducere de Alexandra Popescu

Colectia Suspans

Editura Nemira

Indiciu fatal, roman aparut in 2004 in engleza, s-a vandut pana acum in peste 1.000.000 de exemplare. A primit Premiul Sherlock pentru cel mai bun detectiv creat de un autor american.

„Una dintre cele mai ticaloase si mai infioratoare carti de la Tacerea mieilor incoace, un neasteptat amestec de sensibilitate cu ultimele tehnici ale celor mai experimentati detectivi." (Post Dispatch)

„Patricia Cornwell isi permite luxul de a o trimite pe Scarpetta in ghearele durerii. Mister si tensiune, dincolo de limita suportabilului."

(www.cnn.com)

Romanele Patriciei Cornwell sunt traduse in treizeci si doua de limbi, fiind considerata unul dintre cei mai mari autori internationali de bestseller.

Primul sau roman politist, Postmortem, a fost publicat in 1990 si a devenit bestseller in timp record, fiind distins, intr-un singur an, cu cele mai importante premii pentru literatura politista: Edgar, Creasey, Anthony si Macavity, precum si French Prix du Roman d’Aventure.

Romanele sale sunt deosebit de apreciate pentru documentarea minutioasa si felul in care insista asupra fiecarui detaliu, in special in medicina legala. Patricia Cornwell face scufundari, motociclism, piloteaza elicopterul, exact ca personajele sale: „Este important pentru mine sa traiesc in lumea despre care scriu.

Daca vreau ca un personaj sa faca sau sa stie ceva, vreau ca si eu sa fac sau sa stiu bine acel lucru."

Ultimul templier de Raymond Khoury

Editura Nemira

Colectia Suspans

Traducere de Maria Cotfas

Carte publicata in peste 30 de limbi

New York Times #1 Bestseller.

Ultimul templier - ultimul mare mister, ultima speranta a umanitatii si secretul ultimilor cavaleri, o explorare a religiei si a istoriei prin ochii contemporanilor.

Acre, Regatul Latin al Ierusalimului, 1291 si Manhattan, secolul XXI: ce legatura exista intre cele doua momente si ce cauta un agent FBI in tenebrele istoriei descoperiti in thriller-ul lui Raymond Khoury.

Ordinul templierilor, o cheie pentru portile ferecate ale istoriei, o calatorie fara tihna inapoi, de-a lungul secolelor, o goana fara oprire dupa ultimul mare mister al omenirii, dupa cea mai mare taina a cavalerilor templieri.

Tezaurul cavalerilor templieri, un secret pe care Raymond Khoury ni-l dezvaluie intr-un thriller palpitant.

„Un thriller istoric spectaculos pentru fanii lui Dan Brown: Ultimul templier de Raymond Khoury." (Glamour Magazine)