Vineri seara, Gloria Bistrita joaca in deplasare la Rapid. Pentru Steaua este un meci important, deoarece ar fi bine daca Rapidul ar pierde viteza si in aceasta seara. Gigi Becali pare mai interesat de meciul Rapid-Gloria decat de meciul Stelei cu CFR Cluj.

Gigi Becali i-a alergat ieri prin Bucuresti pe jucatorii Gloriei Bistrita pentru a le da bani in cazul unui rezultat bun cu Rapidul lui Copos si Lucescu. Jucatorii bistriteni s-au cazat ieri la hotel boss-ului Dragomir, Crystal Palace. Becali a mers la hotel pentru a discuta cu jucatorii si s-a enervat cand receptionera i-a spus ca acestia sunt la odihna.

`Nu va lasa Corleone sa-mi spuneti?` a intrebat Becali usor iritat. Becali avea in grija unui bodyguard o punga in care avea 100.000 de dolari.

Dupa ce a plecat el de la hotel, bistritenii au coborat din camere si s-au indreptat catre autocar. Autocarul s-a intersectat apoi cu Mybach-ul finantatorului Stelei, iar acesta a intors dupa el pentru a-i urmari si `intercepta` pe bistriteni. Jucatorii bistriteni au coborat la restaurantul Perla pentru a lua masa, iar Becali a intrat peste ei.

`Conducatorii vostri au luat 100.000 de dolari ca ati batut Steaua, dar la voi n-au ajuns decat 1.000. Nu mai fiti fraieri si sclavi! Aveti 5.000 de dolari la egal si 10.000 la victorie, dupa meci vin si va dau banii. Sa aveti bafta si sa va ajute Dumnezeu sa-mi luati banii!`. Asa le-a spus Becali celor de la Gloria.

Horoba a sunat la Jean Padureanu sa-i spuna ce se intampla la Bucuresti si apoi l-a sfatuit pe Becali sa-si tina banii, pentru ca jucatorii Gloriei primesc bani doar de la clubul sub a carui culori joaca.

Declaratiile celor implicati

`Eu stiu ca sunt angajat al Gloriei si banii acestei echipe ii vreau. Daca se vor accepta primele Stelei, atunci sa fie impartite jucatorilor. Eu n-am fost si nu voi fi niciodata intermediar. Daca Gigi Becali vine si ne lasa banii aici, pe fotoliu, eu nu-i iau, dar sa vedem si ce reactii vor avea fotbalistii`(Ioan Ovidiu Sabau)

"N-am crezut in viata mea ca o sa ajung sa fiu fugarit de cineva cu un Maybach, care sa-mi promita 10.000 de dolari" (Albut, portar Gloria)

"L-am vazut ranjind pe Horoba, probabil ii convine, ca acum ii da telefon lui Padureanu si ii va spune: Nea Jeane, e bine, ca acum jucam la doua capete!" (Gigi Becali)