Ileana, frumoasa fata a si mai frumoasei soliste Anastasia Lazariuc, abia de mai da ochii cu mama ei. Apropiati ai Anastasiei ne-au povestit ca aceasta a ajuns sa afle ce se mai intampla in viata fiicei ei de prin ziare.Iubirea Ilenei Lazariuc pentru Ion Ion Tiriac a fost presarata in ultimii ani cu necazuri care ar fi indepartat-o pe bruneta de mama ei.

Scandalul cu dosarul Cocaina, despartirile si impacarile dintre cei doi, o posibila casatorie a Ilenei cu Ion Ion ramasa la stadiul de zvon, evenimente care au ajuns la urechile Anastasiei mai mult prin intermediul cunoscutilor sau a articolelor aparute in presa mondena.

O RIVALA STUDIOASA

Intr-un fel este de inteles ca Ileana sa evite sa-si impovareze mama cu problemele ei. Mai ales ca recenta revenire in bratele lui Tiriac jr nu i-a adus linistea de care avea nevoie. Si asta pentru ca se pare ca fiului miliardarului Tiriac sr nu-i este de ajuns doar Ileana. Conform revistei VIP, tanarul domn ar fi interesat de Andreea, manechin cu contracte la Paris, in varsta de 28 de ani.

Spre nefericirea Ilenei, iubitul ei ar fi atat de impresionat de fata incat a bagat mana in buzunar pentru a-i plati frumoasei din capitala Frantei studiile universitare.

BARBATUL UNEI FEMEI

Ileana e hotarata: Ion Ion trebuie sa fie barbatul unei singure femei. Al ei. Asa ca a inceput si ea studiile la Paris. Cursuri de actorie pe care vrea sa le urmeze impreuna cu cea mai buna prietena, si posibila aliata in lupta pentru Tiriac jr, Lili Sandu.

Articol integral in Ziarul