AutoItalia Group a lansat pe piata romaneasca noul FIAT Albea, o masina care adauga performantelor deja confirmate ale modelului o serie de noi caracteristici, un design atragator si o motorizare de ultima generatie: 1.4 Fire 8v de 77 CP.

In anul 2005, FIAT Albea a inregistrat un succes peste asteptari, atat din punct de vedere al vanzarilor cat si in ceea ce priveste popularitatea modelului. Studiile de piata au demonstrat un nivel maxim de satisfactie in randul clientilor, in timp ce cifrele vorbesc de la sine: 2.035 de unitati vandute, cu 224% mai mult decat in 2004.

Producatorii FIAT au acordat o atentie deosebita fiecarui detaliu pentru a crea o masina moderna, eleganta si functionala in toate aspectele sale. Farurile si grila cu un design nou, precum si barele de protectie in culoarea caroseriei sunt completate de un bord perfectionat, de asemenea in intregime nou.

Noul FIAT Albea pastreaza si un atu de necombatut ce consta in cel mai mare volum al portbagajului, din categoria sa: 515 litri, acces facil si functionalitate maxima. FIAT stie cat de important este confortul pentru sofer si pasageri, cu atat mai mult cu cat acest model este alegerea de transport a numeroase familii.

Pe langa un spatiu interior extrem de generos, Noul FIAT Albea ofera o pozitie de condus ireprosabila, beneficiind de un dublu reglaj scaun - volan, un confort maxim prin scaunele profilate, cu un excelent suport lombar si o plansa de bord ergonomica.

Modelul dispune de asemenea, in dotarea standard, de Trip Computer, servodirectie, inchidere centralizata, tetiere reglabile in inaltime, luneta termica si o serie de alte dotari care sporesc confortul la bord.

Noul FIAT Albea dispune, in functie de varianta de echipare, de airbag sofer si pasager, coloana deformabila in cazul unui impact (EAS), sistem de franare cu ABS si EBD, sistem antiincendiu (FPS) si caroserie deformabila. Toti pasagerii beneficiaza de centuri de siguranta, iar scaunele au design special ce impiedica pasagerii sa alunece pe sub centuri in cazul unei coliziuni.

Noua serie Albea este echipata cu propulsorul 1.4 Fire 8v 77 CP, cea mai recenta inovatie tehnica a Grupului FIAT. Motorul dispune de 4 cilindri in linie, o cilindree de 1.368 cmc, putere maxima de 77CP la 6.000 de rot/min si cuplu maxim de 115Nm la 3.000 rot/min. Motorul respecta standardele Euro 4 si asigura un consum redus, silentiozitate si emisii scazute.

Noul FIAT Albea se comercializeza in intreaga retea de dealeri autorizati ai AutoItalia Group, unic importator al marcilor FIAT, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, SsangYong si Honda. Pretul de achizitie incepe de la 6.969 euro CIP (8.367 euro DDP).