Vedetele si managerii Realitatii TV reediteaza weekendul de lux din Grecia. Nota de plata o achita oficial S.O. Vintu.

Robert Turcescu, Mihai Tatulici, Andrei Gheorghe, Sergiu Toader, Melania Medeleanu, Andreea Rosca si Stelian Tanase s-au imbarcat joi seara in avionul inchiriat de SOV care a decolat spre statiunea Elounda din insula elena Creta.

Informatia a fost confirmata de unele vedete aflate deja in minivacanta platita de Vintu. Ca si anul trecut, pretextul a fost team-buildingul organizat pentru celebritatile postului.

"Team-building" de multumire si motivare

"Sint in acelasi loc ca si data trecuta. Am plecat joi seara din Romania si ne intoarcem luni dimineata. Este acelesi gen de team-building ca si precedentul, de multumire pentru activitatea din anul trecut si de motivare pentru anul viitor", a declarat Andrei Gheorghe, pentru "Cotidianul" .

Cu toate ca actionariatul lui SOV este de ceva vreme oficial, drept pentru care angajatii sai nu ar avea motive sa isi ascunda prezenta in Creta, o mare parte dintre acestia sint insa foarte secretosi. Astfel, intrebat unde se afla si care este scopul adunarii din Grecia, Robert Turcescu a afirmat sec: "E timpul meu liber pe care va rog sa-l respectati. Nu pot sa vorbesc acum".

Respectarea intimitatii a invocat-o si Sergiu Toader, iar Andreea Rosca a refuzat categoric sa vorbeasca despre distractia din Creta, cu toate ca anterior mama ei confirmase telefonic plecarea in afara tarii "in interes de serviciu".

"O combinatie fericita"

In schimb, Melania Medeleanu a recunoscut fara sa clipeasca faptul ca se afla pe insula alaturi de colegii de la Realitatea TV. Intrebata daca sederea pe Mediterana este una de relaxare sau daca are ca scop exercitarea profesiei, stirista a raspuns rezervat: "A fost o combinatie fericita". Unul dintre marii absenti ai chefului de la malul marii a fost Lucian Sirb, prins cu treburi in Bucuresti.

"Am fost invitat, dar nu am putut sa plec. Ma ocup de proiectul proaspat lansat The Money Channel. Sintem inca la inceput cu el si avem mult de munca." Surse prezente in excursia din Elounda sustin ca sejurul nu a fost unul spectaculos si ca invitatii au petrecut o mare parte din timp la plaja sau la plimbare.

Spre deosebire de anul trecut, ski-jetul nu a facut parte din programul de distractie.

Articol integral in Cotidianul