Revistele AUTOSHOW si FHM au realizat a doua editie a anchetei "Spune-mi ce masina ai ca sa-ti spun cat de potent esti". BMW seria 7 a fost desemnat drept cel mai potrivit automobil pentru amor, in timp ce Ferrari 360 Spider a fost pentru participantii la ancheta cel mai sexy.

La polul opus, Daewoo Matiz a fost desemnat "cea mai putin sexy masina".

Sondajul de opinie s-a desfasurat timp de doua luni, participantii oferindu-i lui BMW Seria 7 cele mai multe voturi la intrebarea "In ce masina visati sa faceti sex?". O schimbare fata de anul trecut, atunci cand laureat era Mercedes.

Ferrari 360 Spider a fost desemnata "cea mai sexy masina", rezultat care nu poate surprinde pe nimeni. Surprinzator, locul doi in clasament a fost ocupat de o limuzina, Peugeot 407, care a devansat modele mult mai sportive, in timp ce pe ultima pozitie a podiumului s-a clasat Mercedes CLS.

In cadrul sondajului realizat acum un an, cele mai sexy masini au fost declarate Ferrari, Alfa Romeo si BMW. La polul opus, Daewoo Matiz a castigat titlul de "cea mai putin sexy masina". Foarte aproape de acest titlu s-au aflat si costisitoarea limuzina Maybach si micutul Smart Roadster.

De data aceasta, au lipsit din partea codasa a clasamentului masinile romanesti, Dacia, Trabant si Oltcit, care anul trecut au fost desemnate cele mai putin sexy.

Din totalul repondentilor, 97% viseaza sa faca sex in automobil, iar 75% dintre cei care au participat la ancheta au recunoscut ca se gandesc la sex de cel putin 3 ori pe zi in timp ce conduc.

In plus, 90% dintre acestia prefera ca experienta sa se desfasoare cu masina oprita discret, undeva la marginea unei paduri sau a unui drum.

96,5% dintre cititorii care au participat la concurs considera ca atributul principal al unei masini sexy este designul.

Articol integral in Adevarul