Orange Romania lanseaza pachet de servicii Business Plus destinat intreprinderilor mici si mijlocii (IMM). Acesta permite abonatilor sa apeleze cinci numere favorite din retea la tarife reduse, telefoane business la preturi speciale sau sa aiba acces gratuit la internet.

Business Plus este disponibil gratuit tuturor clientilor business care incepand cu 16 mai opteaza pentru abonamentele Business Flexibil si Business Flexibil Grup, disponibile in exclusivitate companiilor, se arata intr-un comunicat de presa.

Clientii pot alege cinci numere favorite din orice retea, pe care le pot apela cu o reducere de 25% fata de tarifele standard ale abonamentului ales. Prin Business Plus clientii au posibilitatea de a cumpara la preturi speciale telefoane incluse in oferta business Orange.

De asemenea, clientii pot testa gratuit, timp de doua luni consecutive in fiecare an calendaristic, una dintre optiunile: 180, 540 sau 900 minute in retea in weekend, 60 minute in retea oricand, apeluri internationale sau mesaje scrise incluse. La sfarsitul perioadei de testare abonatii pot opta pentru dezactivarea optiunii ori pastrarea acesteia contra cost.

De asemenea, beneficiarii programului au la dispozitie gratuit internet mobil sau prin dial-up, la alegere.

"Sectorul companiilor mici si mijlocii este in plina dezvoltare acum in Romania, aceste companii avand nevoie de solutii personalizate pentru a fi si mai competitive.

Pentru a raspunde exigentelor clientilor business si a le oferi beneficii concrete am conceput o serie de pachete speciale pentru companiile mici si mijlocii ce ofera flexibilitate totala, un bun control al costurilor si o multitudine de beneficii", a declarat Thierry Millet, Director Comercial al Orange Romania.

Orange este lider de piata in Romania cu 7,1 milioane de clienti si este parte a Grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, fiind prezenta in 17 tari. La sfarsitul anului 2005, Orange Romania a avut o cifra de afaceri de 870 milioane Euro si 6,8 milioane de clienti