Timp de o zi, in saptamana 22-26 mai 2006, Bucurestiul va avea nu unul, ci doi prefecti. Mihai Morar si Daniel Buzdugan de la Radio 21 vor munci in locul Mioarei Mantale, prefectul Capitalei, intr-o noua etapa a Campionatului National de Frecat Menta. Cum au ajuns aici? Un ascultator de Dimineata deMenta a trimis un SMS si a sugerat ca baietii sa ocupe pentru o zi functia de prefect.

Mihai si Daniel au sunat-o pe Mioara Mantale si i-au propus in direct sa ii ia locul pentru o zi. Au promis solemn ca vor veni la lucru la costum si cravata, ca vor fi muncitori si constiinciosi si, mai ales, ca vor renunta la glume pentru o zi. Doamna Mantale a acceptat pe loc. Asa ca Buzdugan si Morar vor trai o experienta de care nu multi au parte.

Cat despre "renta" de frecat menta de 300 de euro, Mioara Mantale, Mihai Morar si Daniel Buzdugan au decis sa o doneze in ziua respectiva unui caz social, care va veni in audienta la prefect sau unei case de copii. "O fi el campionat de frecat menta, dar o sa fiti pusi serios la treaba la Prefectura", le-a spus Mioara Mantale celor doi de la Radio 21.

"Eu am o singura dorinta inainte sa fiu prefect. Vreau sa ma lasati sa va fiu secretar o zi si sa va spun: "S-a facut dimineata, dna prefect"", i-a replicat Mihai Morar Mioarei Mantale.