Deputatul liberal Puiu Hasotti afirma ca Theodor Stolojan face acum mai mult rau partidului. In emisiunea Romania la Raport de la MIX FM realizata de Andreea Pora, el a spus ca cei 4 liberali care-l critica pe premier au motive personale sa faca acest lucru.

In opinia liberalului, fostul presedinte al PNL, Valeriu Stoica se razbuna, iar Raluca Turcan vrea sa conduca partidul din umbra, asa cum facea cand era secretara lui Stolojan. Despre Cristian Boureanu, Puiu Hasotti spune ca este suparat ca nu a fost numit ministru al Finantelor, iar chestiunile de familie la transfera in partid.

“Domnul Stolojan a facut mult bine PNL si-mi pare rau ca acum constat ca a inceput sa faca mult rau. Nu pentru ca ar fi rau intentionat, ci poate pentru ca e rau sfatuit sau i se cere sa faca acest lucru. Sunt 3-4 colegi care clameaza de un an de zile ca PNL e framantat, ca PNL e intr-o tensiune permanenta, ca a descrescut.

Valeriu Stoica vrea pur si simplu sa se razbune, il cunosc foarte bine. Doamna Raluca Turcan a fost secretara domnului Stolojan si conducea partidul din umbra. Vrea acum acelasi lucru. Cristian Boureanu este suparat ca n-a fost numit ministrul Finantelor si transfera o problema personala, chiar familiala in interiorul partidului”, a declarat Puiu Hasotti.