La Dinamo se pare ca fiecare dintre cei noua actionari gandeste in felul sau. Ca si cum nu era indeajuns ce se intampla cu echipa in ultima vreme, acum actionarii au inceput sa loveasca unul in celalalt si sa formeze `bisericute.` Oricare ar fi problema in discutie, exista mereu divergente.

Mai nou, incepe sa se auda si vocea lui Vasile Turcu, care chiar a cerut `decapitarea` lui Nicolae Badea. Omul care pana acum conducea la Dinamo se pare ca este atacat din toate partile, acum nemaiavand nici suportul `Comandantului` Gigi Netoiu.

Vasile Turcu, unul dintre sustinatorii vehementi ai lui Ioan Becali cand acesta era la Dinamo, dar si dupa, a spus ieri ca `Badea trebuie decapitat! Este inadmisibil ca un presedinte sa faca strategii impotriva propriei echipe. N-are capacitate manageriala, ne promite de 6-7 luni ca imparte actiunile, dar ne duce cu zaharelul.

De aceea, clubul a ajuns acum in impas financiar, traieste doar din imprumuturile lui Borcea si Netoiu. Daca ar mai avea onoare, Badea si-ar da demisia. In plus, ii lasa pe unii sa se certe si el baga raca pe la spate`. Turcu este cel care il acuza pe Badea ca ar fi in spatele problemelor pe care galeria lui Dinamo le creeaza in ultima vreme.

Nicolae Badea, un om care nu ne-a obisnuit cu participarea la polemici si la discutiile tari legate de club, nu a putut sa taca si a replicat: `Nu eu impart actiunile, iar procesul de distrubuire a lor se face conform legislatiei. Discursul domnului Turcu este un arc de timp din vremea Inchizitiei.

Eu nu doar ca ma consider un om de onoare, dar am si moralitate fata de ceilalti actionari si fata de echipa. N-am participat la nici un complot, nu am de ce sa ma simt vinovat. Si sunt clar impotriva rafuielilor publice si private. Am facut performanta la Dinamo si numai eu am adus investitii de peste 12 milioane de dolari la club`.

De partea lui Badea se pare ca sunt Vladimir Cohn si Bagher Karimzadeh. De cealalta parte a baricadei sunt cei care vor ca Badea sa paraseasca gruparea dinamovista, si anume Gigi Netoiu, Vasile Turcu si Busca. Momentan nu se stie carui grup apartin Cristi Borcea si Dragos Savulescu.