Liga I este noua denumire a campionatului intern de fotbal al Romaniei. Pana la finele acestui sezon, campionatul de fotbal se va numi in continuare Divizia A, urmand ca din sezonul competitional 2006/2007 sa se numeasca Liga I.

Luni, 15 mai, Adunarea Generala a FRF a hotarat schimbarea acestei titulaturi a campionatului de fotbal din Romania, deoarece numele `Divizia A` este marca inregistrata la OSIM si apartinand unei societati din Galati, care dorea in urma cu doi ani lansarea unei game de produse nutritive destinate sportivilor.

Aceasta schimbare va `afecta` si esaloanele inferioare, Diviziile B si C numindu-se din viitorul sezon, Liga II si Liga III.

In afara de aceasta hotarare luata ieri, la Adunarea Generala s-au discutat foarte mult si problemele din esaloanele inferioare. `Nasului` i s-a reprosat ca observatorii comanda arbitrilor si ca practic ei decid rezultatul unui meci.

Mircea Sandu i-a sfatuit pe cei care au aceste probleme sa-i dea pe observatori pe mana Politiei si sa nu le mai dea spagi, pentru ca ei sunt vinovati de aceste evenimente. Mircea Sandu a fost contrat dur de persoane din sala, iar el a rabufnit spunand ca FRF nu este organ de ancheta, asa ca nu poate el rezolva aceste litigii.