La Comisia juridica a Senatului, cea care se ocupa de analizarea cazului senatoarei Norica Nicolai care in urma cu trei saptamani a permis accesul nepoatei sale in sala de sedinte, este liniste. Deocamdata nu se stie nimic despre stadiul anchetei si nici macar daca aceasta a inceput.

Membrii Comisiei juridice au declarat dupa sedinta de marti ca in dupa amiaza acestei zile senatorii vor avea in program studiu individual. Pe culoarele Senatului insa circulau zvonuri ca senatorii se vor intalni pentru a dezbate cu usile inchise cazul colegei lor, Norica Nicolai.

Contactat de Hotnews.ro, presedintele Comisiei juridice, Eckstein Kovacs Peter, adeclarat ca pana in prezent nu a fost nici o discutie pe tema Norica Nicolai. Eckstein a explicat ca nu s-au vazut nici macar probele video din cauza lipsei de timp.

Presedintele Comisiei juridice a anuntat ca nu se va discuta nici azi pe aceasta tema din cauza programului incarcat al senatorilor PSD. „Colegii de la PSD au sedinta la grupul parlamentar si din acest motiv nu putem avea cvorum necesar la comisie. Am anulat aceasta problema pe saptamana viitoare, cand speram sa fim mai operativi” a declarat Eckstein Kovacs.

Pe de alta parte, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu este convins ca va primi saptamana viitoare de la Comisia juridica raportul privind cazul Noricai Nicolai. „Biroul Permanent va primi saptamana viitoare raportul Comisiei juridice si atunci vom putea spune mai multe”, a aratat Vacaroiu.