Meciul dintre Barcelona si Arsenal nu este doar o confruntare clasica intr-o cupa europeana. El reprezinta mult mai mult decat atat. Reprezinta clasicul duel dintre Spania si Anglia, reprezinta duelul dintre o echipa rutinata a Barcelonei si una tanara a lui Arsenal, dar si duelul dintre doi jucatori exponentiali ai fotbalului modern: Ronaldinho si Henry.

Poate de la anul colegi la Barcelona, Ronaldinho si Henry sunt jucatorii de baza ai celor doua echipe care in aceasta seara isi disputa trofeul Champions League. Cea mai titrata echipa din Spania si din lume (in ultimii ani) impotriva tineretii si placerii jocului pe care Arsene Wenger le-a impus la Arsenal.

O echipa matura si trecuta prin focul multor batalii europene, impotriva unei echipe de tineri inventata de Arsenal. Ce poate fi mai frumos? Vom vedea in aceasta seara un duel extraordinar, iar echipele din teren sunt poate cele mai indicate pentru a oferi spectacol. Vom vedea un fotbal tacticizat, dar liber. Ca si Barcelona, Arsenal are totusi un joc liber.

Wenger da libertate de exprimare jucatorilor in teren, Barcelona are adevarati magicieni in lot, si acestea nu pot decat sa ne faca sa asteptam cu sufletul la gura meciul de pe Stade de France.

Arsenal nu a mai primit gol in Champions League de 10 meciuri, respectiv 919 minute, dar Ronaldinho promite ca Barca va inscrie de 4 ori. `Veti avea soarta lui Middlesbrough. Minimum patru goluri!` Henry avertizeaza si el: `Sunt un luptator de gherila. Ma voi bate cu furie`.