Miercuri seara, cei care s-au aflat in public la Sala Palatului, la concertul lui Stefan Banica jr., au avut parte de cateva imagini rarisime. In timp ce sotul ei performa pe scena, in show-ul sustinut pentru firma LG, in sala “Zana Surprizelor” se distra de minune alaturi de pustiul lui Banica jr.

Pe tot parcursul spectacolului, Andreea l-a tinut in brate pe micul Radu Stefan, s-a jucat cu el si cu cele doua fetite ale unor prieteni, si a dansat impreuna cu baiatul pe melodia “Veta”. Se pare ca micutul a inceput s-o indrageasca pe Andreea, dupa ce gurile rele sustineau in urma cu ceva timp ca Radu nu vrea s-o vada pe noua sotie a tatalui sau.

Spre finalul showului, pustiul a fost dus de un apropiat al sotilor Banica in culise, ca sa-si astepte tatal. Andreea Marin a ramas in sala pana la sfarsit, dansand extaziata, in picioare, pe ritmul unei piese rock&roll. In final, au plecat toti trei spre casa.

In timp ce "tati", canta, Andreea si micutul Radu Stefan il priveau incantati.

Pe parcursul intregului spectacol Andreea si baiatul artistului au parut ca se inteleg foarte bine, precum o mama cu fiul ei.