Madalina Cucos, inspector superior-economist in cadrul Directiei Inspectie si Control din Primaria Capitalei, precum si Simona Ciulavu, expert economist in cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Serviciile Publice de pe langa Cancelaria Primului-Ministru, au fost arestate ieri.

Retinerile survin dupa ce, cu o zi in urma, anchetatorii de la Crima Organizata au efectuat mai multe descinderi la o grupare care avea legatura cu preluarea afacerilor fratilor "Camataru".

In dosar au fost deja arestate 10 persoane, printre care si unul dintre liderii mafiei bucurestene, Mihai stoaca. Madalina Cucos si Simona Ciulavu ar fi apelat la gruparea criminala pentru a rezolva afaceri judiciare, evitand in acest mod calea legala.

Procurorii sustin ca, in perioada decembrie 2005 - ianuarie 2006, Simona Ciulavu a incercat, in mod repetat, prin amenintari violente, sa determine trei persoane sa renunte la exploatarea unei linii de maxi-taxi, in favoarea altor persoane.

Cei amenintati nu au cedat acestor presiuni, astfel ca Ciulavu si Cucos au apelat la gruparea criminala ceran-du-i sa faca "legea".

Articol integral Adevarul