Trupa Scooter va concerta in aceasta seara la Arenele Romane din Bucuresti. Spectacolul face parte din turneul european pentru promovarea albumului „Who’s Got The Last Laugh Now”, turneu care a debutat pe 6 martie la Hanovra si care va continua in Germania si Finlanda.

Cei trei membri ai formatiei Scooter vor sosi in tara azi, in jurul pranzului, vor participa la o conferinta de presa si se vor odihni inaintea spectacolului in camerele inchiriate la Hotelul Hilton. Pentru a se bucura de o sedere placuta, artistii germani au cerut ca incaperile in care vor fi cazati sa aiba doar mocheta de culoare albastra.

Pretentiile lor se refera si la culisele Arenelor Romane, unde vor astepta inainte de intrarea pe scena.

Astfel, camera „backstage” va trebui sa aiba in dotare o canapea de lux si 20 de lumanari albastre, care sa creeze o atmosfera intima. Dupa concert, membrii trupei Scooter vor petrece noaptea la Bucuresti, urmand sa plece spre Germania sambata dupa-amiaza.

Crush, in deschidere

Spectacolul incepe la ora 19.00, cu trupele romanesti de deschidere, iar Scooter va intra in scena dupa ora 21.00 si va canta aproximativ 90 de minute. Germanii au pregatit un show de exceptie, cu artificii, cu mii de wati si decibeli (180 kW sunet + 200 kW lumini plus lasere), proiectii video si efecte pirotehnice „made in Germany”.

In deschiderea concertului Scooter, vor canta DJ New Effect, DJ Optic si Alexandra Ungureanu alaturi de trupa Crush, romanii care au ajuns pe primele locuri in topurile din Olanda. Ei vor fi acompaniati pe scena de doi dansatori din trupa Big Bounce a lui CRBL, cunoscut din trupa Simplu.

Scooter concerteaza pentru a doua oara in Romania, dupa recitalul oferit la Sala Palatului in aprilie 2004, la Gala Premiilor MTV Romania.

Formatia tehno va prezenta publicului roman piese de pe ultimul album - „Who’s Got The Last Laugh Now?” - aparut la sfarsitul anului 2005. Scooter va veni pe scena din Romania in formatie completa: H.P. Baxxter, Rick J. Jordan si Jay Frog. Concertul este organizat de S.M.Art Advertising.

Becali nu vrea la Scooter

Piesa „Maria, I like it loud” a devenit imnul echipei de fotbal Steaua Bucuresti (inlocuind mai vechiul imn, „I will survive”, al Gloriei Gaynor). In pauzele meciurilor, piesa este difuzata pe stadioane sau fredonata de microbistii din tribune.

Cu toate acestea, patronul Stelei, Gigi Becali, este hotarat sa schimbe imnul cu o piesa romaneasca. „Mi-a zis M. M. (n.r. - managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica) sa-mi dea bilet la Scooter. Nu merg la asta, mie-mi place muzica romaneasca. Imi place imnul Rapidului, dar sa vedeti ce imn o sa fac eu.

O sa comand eu un imn, cu versuri romanesti”, a declarat Becali, zilele trecute, ignorand faptul ca exista deja doua imnuri „in romaneste”, unul compus de Bere Gratis, iar celalalt, de Gaz pe Foc.

Articol integral EVZ