Demersul fostului lider al PNL, Theodor Stolojan, de a critica actuala conducere a partidului, nu este privit cu ochi buni la Ploiesti. Delegatia Permanenta a PNL Prahova - filiala controlata de Dinu Patriciu - a dat ieri o rezolutie prin care il "desfiinteaza" pe Stolojan.

In documentul elaborat de forul de conducere a filialei se arata ca "atitudinea lui Theodor Stolojan este inoportuna pentru stabilitatea politica din Romania si daunatoare imaginii si credibilitatii PNL".

Potrivit purtatorului de cuvant al filialei, deputatul PNL de Prahova, Horia Toma, aceasta initiativa apartine exclusiv organizatiei si nu are in spate nicio comanda de la centru. "Din cei 108 delegati prezenti la sedinta, 105 au votat pentru rezolutie si doar 3 s-au abtinut. Asta spune totul despre cum este privit acum Theodor Stolojan in Prahova", a declarat liberalul Toma.

Acesta sustine ca punctul de vedere al conducerii filialei ii va fi prezentat personal lui Stolojan, daca acesta va veni la Ploiesti. "Am inteles ca domnul Stolojan va face un turneu prin tara. Pacat ca nu a onorat invitatia organizatiei din care face parte pentru ca sa-si poata motiva si justifica actiunile din ultimul timp", a completat Horia Toma.