Gala United Way Romania lanseaza campania de strangere de fonduri 2006 Ajuta-ne sa-i ajutam!

Cu ocazia Galei de Premiere a partenerilor sai, United Way Romania a lansat totodata si cea mai mare campanie de strangere de fonduri din Romania, prin numarul de companii implicate si prin numarul de organizatii care beneficiaza de finantari, bazata pe donatii salariale.

United Way Romania devine astfel unul dintre cei mai importanti finantatori locali, se arata intr-un comunicat al organizatiei.

Gala de Premiere a fost gazduita joi seara de Hotel JW Marriott Bucharest Grand Hotel, ocazie cu care au fost premiate companiile si organizatiile partenere din campania de anul trecut.

Acest eveniment a fost onorat de prezenta primului-ministru Calin Popescu - Tariceanu care a inmanat premiul Membru Gold (pentru contributia 50.000 euro, de la angajati si companie) pentru Raiffeisen Bank, unul dintre cei mai importanti parteneri ai United Way Romania.

Celelalte primii au fost:

• Membru Silver (peste 25.000 euro) - British American Tobacco Romania;

• Membru Bronze (peste 10.000 euro) - JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Deloitte Romania, GlaxoSmithKline Romania;

• Premiul pentru cea mai creativa campanie - Deloitte Romania;

• Compania cu cea mai mare rata de participare - British American Tobacco ( pentru companii cu mai mult de 70 de angajati) ; World Learning (pentru companii cu mai putin de 70 de angajati);

• Cea mai mare donatie per capita - Achieve Global Romania;

• Voluntarul Anului - Ionut Holban;

• Cel mai bun program (ONG) - ASIS ( Asociatia pentru Sprijinirea Integrarii Speciale);

• Leadership Givers (contributii anuale de peste 1.000 de euro): Steven van Groningen, Radu Florescu, Bill Saur, Luminita Ciocan, Adrian Covacescu, Lynn Wells;

• Premiul special pentru servicii pro-bono - Saatchi & Saatchi Romania;

Programul serii nu a fost lipsit de surprize, astfel, JW Marriott Bucharest Grand Hotel si Austrian Airlines oferind 2 bilete de avion pana la Viena si cazare, pentru Voluntarul Anului. De asemenea, USAID a anuntat official ca va continua finantarea United Way Romania si pentru acest an.

Gazdele evenimentului au fost Dana Deac si Horia Brenciu iar programul muzical a fost oferit de Horia Brenciu si HB Orchestra, Ozaba Barabancea, si Bogdan Bradu.

Trofeele acordate au fost realizate de renumitul artist, Ioan Nemtoi.

Sponsorii acestui eveniment au fost : Edipresse AS Romania, Petrom, HP, Linklaters, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, HB Media si Nemtoi Gallery.