Pasionatii de gradinarit si nu numai, sunt invitati sa viziteze Gradina de Vara, o expozitie cu produse de gradinarit intre 25 si 28 mai in Parcul Herastrau-intrarea Charles de Gaulle.

Timp de 4 zile, bucurestenii vor putea admira o multitudine de plante si flori, mobilier de gradina precum si diverse decoratiuni specifice din domeniu. Reprezentantii firmelor din domeniul gradinaritului vor avea astfel posibilitatea de a se intalni cu publicul pentru a-si prezenta cele mai noi oferte.

Expozitia 'Gradina de vara' este singura de acest profil din Bucuresti si chiar din Romania care prezinta in aer liber o gradina amenajata in adevaratul sens al cuvantului, in care toatele elementele se completeaza si se imbina armonios, pentru a oferi vizitatorilor o mai buna viziune de ansamblu.

Fata de alte targuri si expozitii cu profil similar desfasurate in Romania, expozitia 'Gradina de vara' promoveaza conceptul de Expozitie de Imagine, organizatorii intentionand ca prin acest eveniment sa contribuie la consolidarea imaginii Capitalei si la alinierea Bucurestiului in randul capitalelor europene.

Expozitia va prezenta produse destinate amenajarii si intretinerii gradinii, dar si servicii profesionale de decorare a gradinii.

Ca o noutate, in acest an organizatorii vor acorda o atentie deosebita designerilor si peisagistilor, care vor avea posibilitatea de a face demonstratii practice despre cum se poate amenaja o gradina sau un spatiu exterior si care sunt regulile de care ar trebui sa tinem seama astfel incat rezultatul sa fie spectaculos si durabil.

La editia din acest an vor fi expuse produse inovatoare si noi varietati de plante pe aproximativ 1000 de mp in Parcul Herastrau La sfarsitul expozitiiei, fiecare vizitator va putea pleca cu numeroase idei despre cum ar putea sa arate propria gradina.

Expozitia 'Gradina de vara' din Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, va putea fi vizitata zilnic intre orele 12:00 - 20:00 in perioada 25-28 mai 2006.

Sursa:EVENTS