Claudia si Julia nu mai alcatuiesc trupa Sexxy. In urma cu cateva zile s-a decis ca aceasta formula sa ia sfarsit, pe motiv ca prima mentionata nu-si mai respecta obligatiile contractuale. Mai mult, Claudia isi pregateste de cateva luni bune lansarea solo.

Asa cum s-a petrecut cu majoritatea trupelor de fete care s-au despartit, conflictul a pornit de la promovare. Dupa ce a ales sa se ocupe singura de imaginea ei, Claudia a ajuns la concluzia ca colega ei cea blonda are mai mult succes si ca este aleasa mai des pentru copertile anumitor reviste.

Lucrul acesta a nemultumit-o atat de mult, incat Claudia decis sa debuteze solo, fara a-si anunta intentiile. Julia si impresarul trupei au aflat ca aceasta a inregistrat deja cateva piese, si-a ales dansatoare si, mai mult, intentioneaza sa se lanseze sub numele de...Sexxy.

A scapat de proces

Desi, procedand astfel, Claudia si-a incalcat contractul cu MediaPro Music si este pasibila de plata unor daune de 10.000 de euro, Bogdan Jianu, impresarul trupei, nu intentioneaza sa ia nicio masura si doreste sa se fereasca cat poate de scandal, incercand sa convinga si casa de productie sa o faca „scapata pe Claudia“ : „Este alegerea ei insa putea sa o faca mult mai delicat.

Daca vrea sa se foloseasca de numele Sexxy nu are decat, noi nu mai avem nevoie de el. Asta nu denota decat ca nu are foarte multa incredere in resursele proprii“. Prin contract Claudia este obligata sa activeze in Sexxy pana in octombrie 2007.

Alina (A.S.I.A.) va umple momentan golul

Pentru ca trupa Sexxy avea semnate mai multe contracte pentru spectacole, a trebuit gasita o solutie de compromis pentru respectarea acestora. Astfel a luat nastere conceptul „Essenza“ in care Julia va canta repertoriul fostei trupe impreuna cu Alina de la A.S.I.A. si vor inregistra si o piesa noua in duet.

Articol integral Averea