Cei trei antrenori sint Mircea Rednic, in continuare cu cele mai mari sanse, Ioan Ovidiu Sabau si Razvan Lucescu. Nicolae Badea a declarat, la sfirsitul sedintei Consiliului de Administratie, ca numele viitorului antrenor al lui Dinamo va fi anuntat oficial abia la sfirsitul campionatului.

"Am avut o agenda incarcata, s-a facut bilantul de anul trecut, executia bugetului si s-a incheiat contractul pentru audit. S-a mai discutat si randamentul fata de opinia publica si mass-media. Au fost o serie de tulburari de imagine si imi cer scuze fata de suporteri. Au fost neintelelegeri mari"

"Avem trei antrenori pe lista. Domnii Dinu si Cohn au fost insarcinati sa vorbeasca cu ei despre detaliile contractuale si sportive. Ne vom mai intilni zilele urmatoare. Vrem un antrenor cu contract pe 2 ani de zile si nu ne vom schimba obiectivele. Vrem reprezentare europeana".

Mircea Rednic a declara pentru Sport Total in cursul zilei de azi ca este de acord sa devina noul antrenor al lui Dinamo, insa asteapta o confirmare oficiala din partea conducerii ciinilor rosii. "Deocamdata nu pot sa spun prea multe. Eu am discutat cu cei din conducere si astept un semn. Mi-am dat acordul si sint pregatit sa preiau echipa", a declarat tehnicianul pentru Sport Total.