Liderul deputatilor liberali, Crin Antonescu, considera ca presedintele a criticat pe buna dreptate Guvernul. In emisiunea Romania la Raport de la MIX FM realizata de Andreea Pora, liberalul a recunoscut ca in episodul aviarei, Guvernul a demonstrat ca e in criza de autoritate, asa cum a spus si presedintele. El nu respinge ideea schimbarii celor care au gresit si nici remanierea.

“Sunt critici aspre, dar indreptatite, pentru ca impresia generala este cel putin de nesincronizare, deruta, de haos si asta contribuie la agravarea unei crize de autoritate sau a lipsei de incredere in autoritatile statului roman.

In locul primului ministru n-as pleca cu prejudecata ca nu trebuie schimbat cutare coleg al meu de partid pentru ca asta deranjeaza un echilibru de forte in partid, ci as pleca de la ideea ca acolo unde s-a gresit trebuie luate masuri si ideea unei schimbari, a unei remanieri nu as lasa-o la o parte”, a spus Crin Antonescu.

In privinta restructurarii Guvernului, Crin Antonescu sustine ca aceasta trebuie facuta repede, pentru ca problem trebuia analizata pana acum, iar remanierea nu trebuie sa fie facuta de pe pozitii partizane, ci corecte.