Compania Rominserv - contractorul general al Grupului Rompetrol a castigat o licitatie organizata de Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) in valoare de 350 mii USD, cu finantare BERD . Contractul are o durata de 1 an si consta in livrarea de robineti speciali pentru reteaua de termoficare din Bucuresti.

Robinetii sunt produsi la Rominserv Valves IAIFO Zalau- punct de lucru al companiei Rominserv.

“Diversificarea activitatii Rominserv este unul dintre obiectivele propuse pentru acest an. 30% din cifra de afaceri realizata la sfarsitul acestui an va fi realizata din activitati prestate pentru clienti din afara grupului Rompetrol si parteneri.

Doar serviciile de calitate mentin competitivitatea pe piata si pot genera cresterea cifrei de afaceri in mod constant , sustenabil pe termen lung”, declara Cristian Hubati, director general al Rominserv.

La licitatie au participat, intr-o prima faza Danfoss - ca unul dintre furnizorii de solutii, de renume si Naval Oy. Compania Rominserv a fost selectionata in baza unor criterii de performanta privind capabilitatea si adaptabilitatea in oferirea produselor conforme cu cerintele complexe ale clientului.

Compania Rominserv a obtinut in 2005 o cifra de afaceri de 113,6 milioane USD , in crestere cu 109% fata de 2004. Aceasta crestere este rezultatul finalizarii cu succes a mai multor proiecte de modernizare , beneficiari fiind Rompetrol Rafinare si Rompetrol Petrochemicals, precum si a derularii reviziei care se efectueaza o data la 4 ani la rafinaria Petromidia.

Pentru 2006, compania Rominserv estimeaza o cifra de afaceri de 200 de milioane USD.