Sub lozinca „Miscare si bucurie, sanse in copilarie”, PSD a serbat, ieri dimineata, in Parcul Herastrau, Ziua Copilului. Nu a fost 1 iunie, dar a fost cald si lume afara, iar in calendarul partidului Mircea Geoana, Ion Iliescu si Sorin Oprescu aveau zi libera.

Singurul ocupat „cu niste musafiri din strainatate” a fost Adrian Nastase, dar lui nimeni nu i-a simtit lipsa, cu exceptia unui oltean cazut la targuieli prin bazarul din Pavilionul H: „Dar pe Nastase nu-l adusera?!”

Mircea Geoana a ajuns in parc pe la orele 11. O doamna responsabila cu antrenul i-a salutat de la microfon aparitia, anuntand, in acelasi timp, cui se datoreaza sarbatoarea miscarii si bucuriei: „tineretului socialist democrat”.

Mircea Geoana s-a oprit la „desenatorii priceputi”, unde si-a dat cu parerea despre productiile cele mai reusite. N-a rezistat tentatiei creioanelor colorate si i-a desenat unui baietel un teren de fotbal. „Si acum intram in prelungiri, adica in overtime”, graseia satisfacut seful PSD de desenul care-i iesea de sub creionul sau galben.

Articol integral Gandul