Atacurile de saptamana trecuta ale lui Crin Antonescu la adresa premierului Calin Popescu Tariceanu si a presedintelui Camerei, Bogdan Olteanu, il vor costa pe deputat sefia grupului liberal din Camera.

Mai multi deputati vor propune, astazi, in sedinta saptamanala de grup, retragerea sprijinului politic pentru Antonescu si inlocuirea acestuia cu un reprezentant al cercului Tariceanu-Olteanu.

Surse liberale sustin ca pe lista favoritilor la ocuparea fotoliului lui Crin Antonescu se numara Catalin Micula - unul dintre patronii grupului European Drinks - Horia Uioreanu, in prezent vicelider de grup, sau Cornel Popa, cel care a pierdut ultima data cursa pentru sefia grupului.

Printre cei care vor cere retrogradarea lui Crin Antonescu se numara deputatii Cristian Adomnitei, Horia Uioreanu, Relu Fenechiu, Dumitru Pardau, Sandu Capra, Romica Andreica sau George Dragomir.

"Iesirea lui Crin Antonescu a pus capac nemultumirilor noastre, nemultumiri care pleaca inclusiv de la numeroasele absente ale liderului nostru de grup. In plus, cred ca este inacceptabil sa incerci sa-ti faci imagine lovind in propriul partid", ne-a declarat, ieri, Cristian Adomnitei. Subiectul are toate sansele sa ajunga si pe ordinea de zi a sedintei Comitetului Executiv al PNL de astazi.

Articol integral Adevarul