Luni, 5 iunie 2006, Carol Sebastian isi reia seria de talk- show- uri la MIX FM.

Incomod pentru unii, agreabil pentru altii, gazetar cu experienta - Revista Orizont, Revista Cuvantul, BBC Romania, redactor sef adjunct la Evenimentul Zilei, publicist comentator la Romania Libera, realizator si moderator la Realitatea TV, Carol Sebastian pune la cale o noua emisiune.

In ultima perioada a fost redactor sef la Cotidianul si realizator Radio Guerrilla, renuntand la toate acestea pentru MIX FM.

Din 5 iunie, de luni pana vineri, de la 14.30 la 17.00, Carol Sebastian va fi gazda unui talk-show la MIX FM, iar din 19 iunie, de luni pana vineri, de la 19.00 la 20.00, va realiza emisiunea ’’Unul la unu’’.

Carol Sebastian :

,,Este o emisiune in care nu exista teama de a ma exprima si de a rade, de a glumi, de a ma intreba. Imi place sa fiu ironic, sa iau si sa fiu luat peste picior, sa contrariez, sa schimb vitezele din mers, sa fac pe prostul, sa ma joc. Nu stiu daca creste audienta, dar sigur cresc adrenalina si tensiunea.’’

MIX FM are 32 de frecvente in Romania, ceea ce inseamna o acoperirea a aproape intreg teritoriu. Potrivit comunicatului de presa, obiectivul MIX FM este de a aduce un suflu nou FM- lui romanesc, prin promovarea unui format de tip News& Talk, prin crearea unei identitati distincte in segmentul informational.