Daca ai intrat in lumea celebritatilor, trebuie sa respecti anumite reguli, printre care: partener (si el) celebru, bijuterii scumpe si haine DOAR de la cei mai renumiti creatori de moda, hobby-uri excentrice (asta pentru a-ti da un aer de unicitate) si nu in ultimul rand... o locuinta superfancy!

In continuare tinem sa va prezentam cateva locuinte umile, achizitionate prin sudoarea fruntii:

Jennifer Aniston si Brad Pitt

Beverly Hills, Calif.

Aceasta casa a fost cumparata de Jennifer si Brad in 2001 (pe vremea aceea inca mai erau impreuna), si pentru renovarea ei, cei doi porumbei au scos din buzunar un mare teanc de verzisori. Dupa ce s-au despartit, logic fiind, au dat casa spre vanzare, la un pret de pornire de 28 de milioane de dolari. La scurt timp a fost redus la 25 de milioane, iar acum a ramas la 22.5 milioane de dolari.

Sandra Bullock

Tybee Island, Ga.

In 2001, actrita a cheltuit mai mult de un milion de dolari pentru o casa modesta, situata in nordul Insulei Tybee. De-atunci, preturile locuintelor din zona au crescut intr-un mod uimitor.

Sandra mai detine cateva apartamente si in: California de Sud, Jackson Hole, Wyo si Austin, Texas.

Cher

Malibu, Calif.

Cher este cunoscuta pentru pasiunea ei de a redecora case. Dar nu numai ca ii place sa le redecoreze, ii place sa le si cumpere. Daca are cu ce... Anul acesta si-a achizitionat o locuinta de 4.5 milioane de dolari, in Sunset Strip, imediat dupa ce si-a vandut una din proprietatile ei mai vechi, pentru 9 milioane.

George Clooney

Lake Como, Italy

Actorul/producatorul/directorul/scriitorul George Clooney a cumparat aceasta vila de 25 de camere, cunoscuta sub numele de Villa Oleandra, in 2001. De-atunci pe-acolo se tot perinda cei mai cunoscuti oameni de la Hollywood, caci no George, no party!

Sean “P. Diddy” Combs

New York, N.Y.

In 2004, rapperul a cheltuit 5 milioane de dolari pentru aceasta casa cu 3 camere, din Manhattan. Apartamentul are vedere spre Central Park, iar printre vecini se numara Tommy Mottola si Deepak Chopra.

Bill Cosby

New York, N.Y.

Multi americani si-l amintesc pe Bill locuind intr-o casa paraginita din Brooklyn, in 1980... desigur, in serialul The Cosby Show. In viata reala, comediantul isi duce existenta intr-o casa foarte luxoasa, cu sase etaje, din Manhattan, foarte aproape de acelasi parc celebru, Central Park.

Heath Ledger and Michelle Williams

Brooklyn, N.Y.

Cei doi nominalizati la Oscar, pentru filmul Brokeback Mountain, au cumparat casa cu 3,5 milioane de dolari. Locuinta a fost construita in 1860 si pare a fi caminul ideal pentru Heath, Michelle si bebelusul conceput in timpul filmarilor.

Madonna

Wiltshire, England

In 2001, Madonna si sotul ei, regizorul Guy Ritchie, au cumparat o proprietate de 1200 de acri ce a apartinut candva fotografului Cecil Beaton. Vedeta pop a invatat sa pescuiasca, sa vaneze si sa calareasca... cai. Cuplul mai detine o vila in Londra.

Kelly Ripa and Mark Consuelos

New York, N.Y.

Apartamentul cumparat anul trecut pentru 9 milioane de dolari a apartinut tenismenului Boris Becker.

Julia Roberts

New York, N.Y.

Si-o fi vandut apartamentul ei din Greenwich Village, dar asta nu inseamna ca a ramas fara un loc unde sa traga atunci cand e in trecere prin Manhattan. Pentru mai mult de un deceniu, actrita a detinut cateva locuinte in Gramercy Park, singurul parc privat din oras.

Alex Rodriguez

New York, N.Y.

Cladirile marca Donald Trump sunt renumite nu numai pentru lux, ci si pentru gradul de siguranta foarte ridicat pe care il ofera. Probabil acesta a fost si motivul pentru care Alex Rodriguez a ales una din astfel de locuinte.

Howard Stern

New York, N.Y.

Pentru o perioada indelungata, Stern a locuit intr-un apartament din Upper West Side, New York. In 1998 a platit 5.9 milioane de dolari pentru o locuinta deasupra casei lui Regis Philbin.