Deputatul PNL, Crin Antonescu, ramane lider de grup la Camera Deputatilor, desi colegii i-au reprosat , luni, intr-o sedinta speciala atacuri publice care afectau imaginea liberalilor - transmite Radio Romania Actualitati.

"Colegii mei mi-au reprosat ca orice dezbatere in public sau orice critica sau atacul public nu e de natura sa faca bine imaginii partidului, a declarat Crin Antonescu.

El a precizat ca in timpul discutiilor s-a convenit sa existe mai multe dezbateri in grupul parlamentar, mai multe discutii de natura politica in grupul parlamentar, precum si o mai buna comunicare intre guvern, conducerea partidului si grupurile parlamentare.

"Suntem, in continuare, cu totii preocupati sa contribuim, fiecare dupa puteri, fiecare din functia lui, la unitatea si la forta PNL", a precizat Antonescu.

Desi presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, declarase anterior ca ar vota pentru inlaturarea lui Antonescu, dupa incheierea sedintei, el nu a mai mentionat aceasta idee, apreciiind insa ca astfel de polemici dauneaza imaginii partidului.

"In ceea ce ma priveste, eu mi-am exprimat si imi exprim si public regretul ca am intrat in genul acesta de declaratii care nu ne caracterizeaza si nu sunt potrivite PNL", a adaugat Bogdan Olteanu.