Deputatul PNL, Dar Radu Rusanu, sustine ca nu a existat o negociere intre partide la numirea conducerii unor institutii.

In emisiunea Romania la Raport de la MIX FM realizata de Andreea Pora, liberalul a spus ca PD a transmis membrilor Aliantei “recomnadarea” presedintelui Traian Basescu ca numirile la conducerea Administratiei Port Constanta, la Agentia Sanitar-Veterinara si la Regia Protocolului de Stat nu sunt negociabile.

“In februarie 2005 cand am negociat intre partide conducerile agentiilor respective si a unor secretari de stat, ni s-a transmis de catre colegii de la PD: Administratie Port Constanta nu se negociaza, Agentia Sanitar-Veterinara nu se negociaza, Regia Protocolului de stat nu se negociaza, domnul presedinte va recomanda pe cineva personal”, a declarat Dan Radu Rusanu.

Referitor la sondajul dat publicitatii de catre CURS, liberalul spune ca PD nu se implica foarte mult in actul de guvernare si toate ponoasele guvernarii cad in spatele PNL. Dan Radu Rusanu recunoaste ca Crin Antonescu a avut dreptate cand a criticat Guvernul, pentru ca exista o mare lipsa de dialog si comunicare intre Executiv si grupul parlamentar PNL.